Lasergameverhuur Professioneel

 

Het spel dat je speelt kan je volledig naar eigen wens invullen. Speel met een oneindig aantal levens of slechts met 10 levens, het kan allemaal. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoeveelheid munitie zelf in te stellen. Het kan allemaal met de verschillende lasergame sets die Lasergameverhuur in Eindhoven voor je verhuurt.

De verschillende lasergame sets zijn een leuke activiteit voor jong en oud. De sets zijn geschikt voor kinderfeesten, familiefeesten, buurtfeesten en nog veel meer festiviteiten met jongeren en volwassenen.

 

Laser geweer Raptor

Laser geweer
Raptor

Ons laser geweer is uitgerust met gave licht en geluidseffecten.

Laser geweer Black ops

Laser geweer
Black ops

Ons laser geweer is uitgerust met gave licht en geluidseffecten.

Laser geweer Tasertag

Tasertag
geweer

Ons tasertag geweer is uitgerust met gave licht en geluidseffecten. Met als extra een echte schok als je geraakt wordt.

 

Lasergame professioneel Raptor

Lasergame geweer raptor

De Professionele Lasergame set is perfect voor de maar al te fanatieke spelers. Schiet en raak zoveel je kan, en bekijk op het einde wie het meest heet geschoten en het meest heeft geraakt. Deze lasergame set komt samen met een helm met sensors erop waardoor je niet alleen geraakt kan worden op je lasergeweer, maar ook op je helm. De helmen zijn rood of blauw waardoor je dus ook goed kan zien bij wie je in het team zit.

De professionele lasergame set is perfect voor een teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

De professionele lasergame set wordt uitsluitend met begeleiding van Lasergameverhuur verhuurt. De begeleiding en de reiskosten zitten nog niet in de huurprijs inbegrepen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een lasergame uitje op jullie locatie met professionele ondersteuning vanuit ons op Lasergameverhuur.

Reserveren

Lasergame professioneel Raptor
Laser geweer professioneel Black ops

Black ops

De andere lasergame set die Lasergameverhuur verhuurt is deze Black Ops set. Bij deze grote lasergame geweren kun je, omdat je een hoed ophebt met sensors erop, ook geraakt worden op je hoofd. Hierdoor wordt het richtingsvlak groter en heb je meer kans om geraakt te worden. Op het schermpje kun je precies zien hoeveel levens en kogels je nog hebt, dus tactisch spelen is een must!

De Black Ops lasergame set kun je huren bij Lasergameverhuur zonder begeleiding. Perfect voor een fanatiek bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje of met de hele familie in de achtertuin!

Boek nu deze leuke, fanatieke en stoere lasergame set bij Lasergameverhuur in Eindhoven!

Reserveren

Tasertag geweer verhuur

Tasertag

Wil jij samen met je vrienden, collega’s of familie een hilarische dag beleven, ga dan nu voor de Tasertag van Lasergameverhuur

Bij Tasertag krijgt iedere speler een band om. Zodra je op je helm of op het lasergame geweer wordt geraakt, krijg je een schok. Dit kan alleen maar zorgen voor een leuke, grappige en fanatieke dag! Wie raakt het meest en wie wordt het meest geraakt en krijgt dus de meeste schokken?

Durf jij het aan? Boek nu een Tasertag set op Lasergameverhuur en ga van start!

Reserveren

Tasertag geweer verhuur