Lasergameverhuur Kinderen

 

Uw kinderfeest zelf organiseren tegen lage kosten, maar wel met een geweldige activiteit? Dan zijn de lasergame sets van Lasergameverhuur de juiste keuze!

Speciaal voor kinderfeestjes in een park, op een speelveldje, in een bos of voor in de grotere achtertuinen heeft Lasergameverhuur speciale kinderfeest lasergame sets. Ideaal voor kinderen vanaf +/- 6 jaar. De kinderen zullen heel de middag bezig zijn en amper tijd hebben om iets lekkers te eten. Het beste kinderfeest ooit!

Er is keuze uit meerdere soorten wapens. Alle lasergeweren hebben verschillende eigenschappen, kleuren en vormen. Als extra kunnen er speciale targets bij gehuurd worden. De targets kunnen dienen als basiskamp dat veroverd moet worden of als hospitaal, zodat de speler weer extra levens krijgt of om extra munitie te scoren.

Al onze lasergamewapens zijn veilig zonder schadelijk laserstraling. De wapens werken namelijk met een infrarode straling (hetzelfde als een afstandsbediening van de tv).

Het schietbereik van een kinder- lasergame wapen is +/- 20 meter.

 

Lasergame kinderen normaal

Lasergun Kids

v.a. € 9,00 p.p.

Onze lasergun voor kinderen. Uitgerust met licht en geluids effecten en makkelijk te dragen voor kinderen.

Lasergame kinderen extreme

Lasergun Kids Extreme

v.a. € 12,95 p.p.

Lasergun extreme! Behalve licht en geluid geeft het wapen ook trillingen af voor de leukste belevenis.

 

Lasergame kinderen normaal

Lasergun Kids

Wil je een super leuk, origineel en spannend kinderfeestje organiseren die uw kind zeker niet zal vergeten, huur dan nu een echte lasergame set bij Lasergameverhuur. Bij Lasergameverhuur hebben we meerdere kindersets. Bij deze kinderset kun je de keuze maken uit verschillende kleuren. Je hebt de keus uit het standaardpakket inclusief een lasergun voor ieder kind, teambandjes of wil je toch net iets meer en kies je voor het Deluxe pakket. In dit pakket zitten namelijk als extra ook nog rookbommen, schmink en een echt legerjasje om gecamoufleerd het spel te spelen. Ook zitten er bij het deluxe pakket verschillende spelvormen om het lasergame avontuur nog vetter te maken!

Reserveer nu de lasergun kids set bij Lasergameverhuur.

Reserveren

Lasergame kinderen normaal
Lasergame kinderen extreme

Lasergun Kids Extreme

Nu te huur voor een gaaf kinderfeestje: de Lasergun Kids Extreme. Een echte lasergame ervaring voor de kids die ze nooit meer zullen vergeten.

Met gave licht en geluidseffecten creëer je een echte lasergame ervaring. Waar je het spel wil spelen is helemaal aan jou, ga je voor je eigen achtertuin, de bossen of een parkje bij jullie in de buurt? Alles kan en alles mag.

Bij deze lasergun kun je ook kiezen uit 3 gave kleuren namelijk zwart, groen of wit. Zodra je de keus hebt gemaakt uit de 3 kleuren, maak je bij deze set ook de keus tussen de 2 pakketten. Ga je voor het Standaard pakket of voor het Deluxe Pakket?

Maak nu de keus tussen de lasergame sets en reserveer snel!

Reserveren