Lasergameverhuur jongeren & volwassenen

 

Tegen geringe kosten toch kunnen lasergamen op uw eigen terrein? Huur dan nu de lasergame wapen van Lasergameverhuur in Eindhoven.

Ideaal voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en middelbare scholen. Deze lasergame geweren zijn geschikt om een leuke ervaring te hebben met lasergamen. Een computer met complete score uitdraai is helaas niet mogelijk. Dit kan echter wel met onze professionele set. Lees verder om een professionele lasergame te huren.

Er is keuze uit meerdere soorten lasergame geweren. Alle lasergeweren hebben verschillende eigenschappen, kleuren en vormen. Als extra kunnen er speciale targets bijgehuurd worden. De targets kunnen dienen als basiskamp dat veroverd moet worden, als hospitaal, zodat de speler weer extra levens krijgt of om extra munitie te scoren.

Volledig veilig zonder schadelijk laserstraling. De wapens werken namelijk met infrarode straling (hetzelfde als een afstandsbediening van de tv).

Het schietbereik van een jongeren/volwassen lasergame geweer is +/- 20 meter

 

Lasergame jongeren en volwassenen normaal

Laser geweer
jongeren & volwassenen

v.a. € 9,00 p.p.

Ons laser geweer is uitgerust met gave licht en geluidseffecten.

Laser geweer anti-cheat jongeren en volwassenen

Laser geweer anti-cheat
jongeren & volwassenen

v.a. € 13,00 p.p.

Het anti cheat geweer. Naast licht & geluidseffecten ook een extra spel element. Je kunt met dit wapen namelijk niet meer schieten zodra je levens op zijn. Natuurlijk mag je de volgende ronden weer gewoon schieten!

 

Lasergame jongeren en volwassenen normaal

Laser geweer jongeren & volwassenen

De lasergame set van Lasergameverhuur is perfect voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje of bijvoorbeeld voor een afscheidsfeest op school. De laserguns hebben een grotere omvang en hebben verschillende licht en geluidseffecten.

Lasergameverhuur verhuurt verschillende jongerensets. Bij deze lasergame set kun je de keuze maken uit 3 verschillende kleuren. Geel, oranje of rood. Kies daarna of je voor het standaardpakket gaat inclusief een lasergun voor iedere speler, teambandjes, een digitale uitnodiging, 2 targets voor extra punten en voor iedere speler een echte oorkonde op het laatst, of dat je voor het Deluxe pakket gaat. In dit pakket zitten namelijk als extra ook nog rookbommen, schmink en een echt legerjasje om gecamoufleerd het spel te spelen. Ook zitten er bij het deluxe pakket verschillende spelvormen om het lasergame avontuur nog vetter te maken!

Reserveer nu de lasergame jongeren & volwassen set bij Lasergameverhuur.

Reserveren

Lasergame jongeren en volwassenen normaal
Laser geweer anti-cheat jongeren en volwassenen

Laser geweer anti-cheat jongeren & volwassenen

Wil je een leuk teamuitje, bedrijfsuitje of ander evenement organiseren, huur dan nu een complete lasergame set bij lasergameverhuur. Met de anti cheat wapens van lasergameverhuur zorg je ervoor dat iedereen eerlijk en fanatiek meespeelt.

Bij lasergameverhuur hebben we meerdere jongeren & volwassenen. Bij deze Lasergame set kun je de keuze maken uit 4 verschillende kleuren. Geel, blauw, rood of groen. Kies daarna of je voor het standaardpakket gaat inclusief een lasergun voor iedere speler, teambandjes, een digitale uitnodiging, 2 targets voor extra punten en voor iedere speler een echte oorkonde op het laatst, of dat je voor het deluxe pakket gaat. In dit pakket zitten namelijk als extra ook nog rookbommen, schmink en een echt legerjasje om gecamoufleerd het spel te spelen. Ook zitten er bij het Deluxe pakket verschillende spelvormen om het lasergame avontuur nog vetter te maken!

Reserveer nu de anti cheat jongeren & volwassenen set bij Lasergameverhuur.

Reserveren