Veelgestelde vragen

U kunt een product ophalen/terugbrengen tijdens onze vaste afhaal/retourtijden. Elke werkdag (behalve maandag) en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur en op zondag om exact 11.00 uur.

De materialen worden ingepakt in kunststof kratten en worden via PostNL verstuurd naar een afhaallocatie bij jou in de buurt.
Meestal worden de materialen 2 dagen vooraf verstuurd aan de gebruikersdatum.
PostNL heeft doorgaans 1 dag nodig voor het transport.

In de kist zit een retoursticker.
Na gebruik pak je alles weer in en sluit je de kunststof krat met tay raps af en plak je de retoursticker op de krat.
Je levert deze in bij een PostNL punt en deze komt dan bij ons weer aan.

Ja, alle prijzen die u ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Een bestelling is bij Lasergameverhuur pas definitief als er een contract naar u is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat u wilt huren, contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de huur van 1 dag(24 uur). Als u een product 2 dagen huurt word het totaalbedrag maal 1,5 gedaan (150%) en bij 3 dagen wordt het bedrag maal 2 gedaan (200%). Wilt u een product langer huren dan 3 dagen neem dan even contact met ons op.

Heel vervelend. Vaak is het een kwestie van iets kleins dat eenvoudig te verhelpen is. Neem in ieder geval contact met ons op door een whatsapp bericht te sturen naar het door ons doorgegeven noodnummer: +31(0)6 82055745 Wij communiceren uitsluitend via de app, dan kan er ook een video of foto meegestuurd worden en kan er een schriftelijke instructie gedaan worden om het probleem samen op te sporen en eventueel snel op te lossen.

Alle schade die tijdens de huurperiode aan de apparatuur en/of artikelen is ontstaan, ongeacht de oorzaak of de toedracht daarvan, is voor rekening van de huurder. Neem toch altijd even contact met ons op per whatsapp bericht via het door ons doorgegeven noodnummer en we gaan opzoek naar een mogelijk passende oplossing.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een bestelling te annuleren. Wel zijn er altijd kosten mee gemoeid. In geval van annulering tot uiterlijk 6 maanden voor aanvang van de verhuurdatum, bent u €50,- annuleringskosten verschuldigd. Als u 120 dagen of eerder voor het aanvangen van de verhuurdatum wilt annuleren kost dit u 50% van het totaalbedrag. Als u minder dan 45 dagen voor aanvang van de verhuurdatum wilt annuleren dan bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Nee, bij lasergameverhuur vragen we geen borg, maar hebben we vertrouwen. Tot op heden is dit nog altijd goed gegaan, waardoor we ervan uit gaan dat dit zo blijft.

Als uw vraag ontbreekt kun u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2201944 of via ons e-mailadres: info@lasergameverhuur.nl