Veelgestelde vragen

U kunt een product ophalen/terugbrengen tijdens onze vaste afhaal/retourtijden. Elke werkdag (behalve maandag) en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur en op zondag om exact 11.00 uur.

Een bestelling is bij Lasergameverhuur pas definitief als er een contract naar u is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat u wilt huren, contact- en adresgegevens). Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Nee, bij lasergameverhuur vragen we geen borg, maar hebben we vertrouwen. Tot op heden is dit nog altijd goed gegaan, waardoor we ervan uit gaan dat dit zo blijft.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de huur van 1 dag(24 uur). Als u een product 2 dagen huurt word het totaalbedrag maal 1,5 gedaan (150%) en bij 3 dagen wordt het bedrag maal 2 gedaan (200%). Wilt u een product langer huren dan 3 dagen neem dan even contact met ons op.

Alle schade die tijdens de huurperiode aan de apparatuur en/of artikelen is ontstaan, ongeacht de oorzaak of de toedracht daarvan, is voor rekening van de huurder. Neem toch altijd even contact met ons op per whatsapp bericht via het door ons doorgegeven noodnummer en we gaan opzoek naar een mogelijk passende oplossing.

Ja, alle prijzen die u ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een bestelling te annuleren. Wel zijn er altijd kosten mee gemoeid. In geval van annulering tot uiterlijk 6 maanden voor aanvang van de verhuurdatum, bent u €50,- annuleringskosten verschuldigd. Als u 120 dagen of eerder voor het aanvangen van de verhuurdatum wilt annuleren kost dit u 50% van het totaalbedrag. Als u minder dan 45 dagen voor aanvang van de verhuurdatum wilt annuleren dan bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Als uw vraag ontbreekt kun u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2201944 of via ons e-mailadres: info@lasergameverhuur.nl